Lugn natt

Lugn natt, vilket går helt enligt planen. Vår barnvakt (mormor) kan nämligen inte vara på plats förrän i morgon kväll, hehe. Så nu blir det väl i natt bara för det! Då får jag åka in och föda själv. En av nackdelarna med att ha flyttat långt bort från alla nära och kära – inte lika enkelt att med kort varsel lämna bort ongen. Men äsch, det löser sig alltid! För att göra denna väntan mindre påtaglig har jag under de senaste dagarna ägnat mig åt lite nätshopping, ett par avier förväntas droppa in i dag och det är alltid lika spännande. Minns ni för någon vecka sedan när jag skrev att vi skulle skruva ihop dotterns gamla spjälsäng? Det gick inte så bra, för inte en enda skruv kunde vi hitta. Så typiskt oss! När det väl är dags att montera ned sängen är det inte så noga vart saker och ting hamnar, en ny liten bebis är ändå så avlägsen. Eller? Nu står vi här, tre år senare. Någonstans inom mig blev jag ändå lite glad, Mayia tyckte aldrig om sin säng och jag har länge velat ha en mysig vagga, men inte förmått mig då vi redan hade en fungerande säng (trodde jag). Vi struntade i att kolla på IKEA om det fanns lösa skruvar att köpa, ställde tillbaka delarna i förrådet, och beställde en vagga istället. Hihi. Så den går jag ivrigt och väntar på nu! Måtte lillebror gilla att vaggas, annars går den som tur att låsa också. Hjul medföljer dessutom vilket är himla smidigt om man vill kunna dra runt den i lägenheten. Jag lovar att visa bilder sedan! Kram och tack för alla goa kommentarer.

Nytt från H&M. Två styck omlottbodys, två par byxor, en kofta, två par strumpor (de med älgarna är ju bara för söta), ett par tossor och en tillhörande mössa med öron. Min lille nalle! Nu börjar garderoben ta sig minsann.

 1. Hellen skriver:

  Jättefina bebiskläder!

  I vilken storlek köper du de första kläderna? Vi väntar vårt första barn, BF i Januari. Tycker det är jättesvårt att veta i vilken storlek man ska köpa!

  Hoppas att allt går bra nu i väntans tider

 2. Sara A skriver:

  Åh vad fina bebiskläder! Lycka till under förlossningen!! Håller tummarna att det blir en frisk liten pojk =) Du är grym mamma och bloggare, imponerad att du kan göra båda så bra.
  Kram!

 3. Marie skriver:

  fina kläder men det finns en studie från tyskland att barn som har färgglada kläder och som får vistas med mycket färg omkring sig utvecklar sin fantasi och kreaktivitet!

 4. Josefin skriver:

  Åh så spännande, snart kommer han. Jag fick en liten tillbakablick i mitt eget liv ca ett år när jag ser att du lagt upp bebiskläderna så fint.
  Jag gjorde samma sak fast på köksbordet och stog och dagdrömde om en liten bebis i alla kläder. Sen helt plötsligt får jag panik! Alla lappar! Lapparna kan inte vara kvar! De kommer att klia på bebisen av dem! Så fram med saxen. I samma stund kommer sambon hem och tror att jag sitter på köksgolvet och klipper sönder alla kläder.
  Ja det är inte lätt att vara gravid. Det kommer heller inte bli lätt när syskon blir aktuella här, för jag har ingen aning om vad det är för storlek på kläderna, lapparna är ju borta!

  Ps. Vi hade också den lilla mössan till vår lilla fast i vit. Den var underbar. Söt och bra. Tror till och med vi köpte en till likadan i större storlek för att den var så bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..