Du är på dag 276 av 280

Fyra dagar kvar till beräknad förlossning. FYRA DAGAR! Mayia föddes två dagar efter beräknat, vilket enligt statistiken (som säger att andra barnet i regel föds två till tre dagar tidigare) skulle innebära att denna lille parveln kommer ut på lördag eller söndag, självaste BF-dagen. Det sägs att endast fem procent av alla barn föds på utsatt datum, därför lite roligt att jag skickade ett sms till min gravida vän härom morgonen med texten: ”Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag, jo det är ♥♥♥♥♥ beräknade förlossningsdag hurra hurra hurra! Kom ut nu lilla vän!” Vem tror ni kom ut senare på kvällen? Hihi. Underbart! Samtidigt som jag nu känner mig väldigt ensam i min väntan. Jag vill bara att det ska sätta igång, men försöker se varje dag jag får tillsammans med min sambo och dotter som en gåva att göra det absolut bästa av. Denna tiden kommer aldrig igen, så varför stressa? Lille kommer ju, tids nog. Inga direkta känningar, förutom att magen sjunkit rejält och riktigt ramlar över byxlinningen, något starkare sammandragningar och möjligen lite slempropp.

 1. Mandosa skriver:

  Nej men gud vad jag har missat! Åh grattis! 😀 Får se till att inte ha så långa mellanrum mellan mina besök här till din blogg!

 2. Titti skriver:

  DU ÄR SÅ SJUKT VACKER MED DIN FINA RUNDA MAGE! UNDERBAR MAMMA VERKAR DU DESSUTOM VARA PÅ KÖPET! ÄLSKAR DIN BLOGG STINA!!!!!

 3. Lotta skriver:

  Åh Stina vad roligt! Lillebror kommer komma vilken dag som helst nu 🙂 Jag är faktiskt en av de där 5 % som kom på BF-dagen 🙂 lite roligt faktiskt, men så är jag nummer 3 i syskonskaran också 🙂 stort lycka till med allt som händer nu i dagarna 😀

 4. Annie skriver:

  Åh vad mysigt! Önskar dig all lycka till med förlossningen!

  Jag föddes prick på dagen som det var beräknat! Känner mig lite unik nu när du skrev att det bara var 5% som gör det!

  Ha en fin helg fina Stina! 🙂

 5. Åh, jag har 35 dagar kvar till BF och vill föda nu! Att vara gravid är ingen hit tycker jag;-) Förlossningen är spännande. Men innan dess… Bara en lång transportsträcka;-). Mitt första barn kom 2dgr INNAN BF. Mitt andra 13dgr EFTER BF. Sen kom dom andra någon dag innan och efter BF. Så risken är väl tyvärr inte så stor att just denna lilla tjejen skulle vilja titta ut tidigare än så;-) Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..