Vecka 40

 1. Linnéa skriver:

  Åh, du har verkligen världens finaste kalaskula. Verkligen jättefin! 🙂

 2. Sanna skriver:

  vad är det för ställe som du tar alla dessa outfit bilder på ?
  Det ser så underbart ut =)

 3. Det innebär alltså att min lilla tjej blir tjugo veckor idag! Lycka till när det är dags! Vi kanske ses på kyrkan till våren, såg er där några gånger när Maiya var mindre!

 4. Jag har läst din blogg ett bra tag men av någon anledning har jag inte tagit mig tid att kommentera.
  Du är utan tvekan den finaste höggravida blivande tvåbarnsmamma som jag har sett på länge.
  Ett stort Lycka Till när det är dags!

 5. L skriver:

  Du är så otroligt vacker! Och så oerhört inspirerande! Tidigare hade jag tänkt skaffa barn när jag är närmare 40, men du fick mig att börja tänka om och inse att det faktiskt kan vara kul att vara en yngre mamma också. Än har jag inget barn i magen (är 25), men börjar kunna se mig själv med barn inom några år. 🙂 Tack för den fina inspirationen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..