Vecka 39

Snart! På söndag närmare bestämt går jag in i vecka 39, two days to go. Inga känningar ännu, förutom rejäla sammandragningar men det har jag ju haft genom hela denna graviditeten i stort sett. De gör inte ont, men drar verkligen åt som ett bälte kring magen och gör det lite obehagligt att andas. Förresten, kass i kistan har jag varit de senaste dagarna. Nu jädrar är det prostaglandinet som hjälper till att rensa upp kanalerna inför förlossningen här tänkte jag, haha. Men njae, det rör tydligen runt lite grann i resten av familjens magar också så det är nog snarare en bakterie eller något vi ätit. Attans då! Annars mår vi bra.

Här började morgonen tidigt med pressfrukost på h&m och 20 % rabatt på hela sortimentet för alla klubbmedlemmar. Då gäller det att passa på! Det blev en stor kasse till ungarna, och en liten till mig. Jag har gått igenom alla plagg nu och tror mig se en genomgående röd tråd – jordfärger. Haha! Sådan mor, sådana barn. Ni ska få se sen! Koftan på bilderna ovan är ny från dagen och precis vad jag var ute efter, toppen är ett amningsplagg från boob och jeansen har ni sett förr.

En sak till. Jag läste på Englas blogg om hennes försvunna kommentarer och bestämde mig för att kolla upp detta jag med, då jag upplevt att kommentarerna blivit färre det senaste trots ökat besökarantal. Och visst fasen låg det ett hundratal olästa i skräpposten! Så himla dumt och jag har ingen aning om vad felet är, men nu vet jag om det i alla fall och kan vara extra uppmärksam i fortsättningen. Jag har även godkänt alla som låg i skräpposten, så inget har försvunnit som tur är. Tusen tack för alla underbara kommentarer, blev lite som julafton nu med så många på en gång.

  1. Anna skriver:

    jag känner så väl igen detta. Det finns inget bättre en familjen=)
    Får gratulera till er snart födda tillskott i familjen!!

  2. Du är så fin med din gravidmage!

  3. Hannah skriver:

    Wow vilka fina bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..