Vi Föräldrar Gravid nr 5

För en tid sedan var jag i Stockholm och plåtade för Vi Föräldrar. Jag pryder omslaget, och inuti tidningen finns även ett reportage där ni bland annat får en skymt av min lilla familj. På torsdag, närmare bestämt imorgon, kommer den ut i butik. Ni köper väl?

Foto: Johnny Wohlin // Ur Vi Föräldrar gravid-special

  1. Annie skriver:

    Eftersom jag bor i Kanada just nu kan jag givetvis inte få tag i tidningen här 😉 Men min syster kommer och hälsar på i December, har bett mamma att skicka med henne tidningen it! 🙂 <3

  2. Carro skriver:

    En helt fantastisk underbar bild!! Det strålar ut äkta glädje från dig och man själv får en glädjekick av att se bilden:)

  3. Det är inte ofta jag kommenterar men jag uppskattar din blogg som jag läst i fleera år, och jag bara måste säga: vilken vacker familj ni är!! Er dotter är ju bara sååå fin, som en liten sago-prinsessa, otroligt vackert barn:-) Kul att få se henne och hela lilla fina familjen<3

  4. Moa skriver:

    Åh vilken fantastisk bild på dig! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..