Hej från golvet!

Här sitter jag på golvet i Mayias rum (internet funkar bara här av någon jäkla anledning) med en kopp kaffe, och undrar hur tusan jag ska ta mig upp. Åla mig längs sidan och sedan dra med upp med hjälp av… sängen? Jag har så djävulskt ont i kroppen nu och att bara vända sig om i sängen är en PLÅGA! Inget jag känner igen alls från förra graviditeten, men ja, kroppen är ju liksom lite begagnad denna gång. Och det med att fogarna luckras upp är ju faktiskt något bra inför förlossningen så vi kan ju hoppas på att ungen flyger ut när det väl är dags att krysta, haha. En kopp kaffe. Japp, ni läste rätt! Det trodde ni aldrig om mig. Inte jag heller, men sedan jag slutade med colan har det varit riktigt gott med lite (med betoning på lite, typ en cm kaffe på botten och resten mjölk, haha) kaffe på morgonen.

Annars har precis fått en bröllopsfotografering inbokad. Tjoho vad kul! Och vilken ära. Precis som med förlossningsfoto gäller det att här verkligen lyckas fånga känslor och ögonblick och det är ju det som jag älskar så mycket. Bröllopet äger inte rum förrän nästa sommar så jag har massa tid på mig att utvecklas, och förhoppningsvis få många andra foto-jobb i bagaget. Det känns bra!

Vad gör ni annars? Jag svarar på mail, mellan raderna här, och väntar på en sms-avi. Nya gardiner på gång! Håller tummarna för att de kommer innan helgen nu. Till lillans rum fick det bli en grå/vit-randig hissgardin, superfin. Barnens rum kommer nog gå i ljusgrått och vitt (passar med alla tänkbara färger) och med mycket prickar, rutor och ränder. Jag lovar att visa, när det finns något att visa!

Lillebrors garderob, fortfarande lite tunn.

 1. Cecilia skriver:

  Vad roligt med bröllopsfotografering! Jag har faktiskt tänkt på det ett flertal gånger själv, jag är inte där än men om du fortfarande fotograferar om några år ska jag definitivt höra av mig till dig! Man letar ju efter de där personliga och varma bilderna som du verkligen lyckas med.

  Stort lycka till med allt!
  Kram/Cecilia

 2. Älskar verkligen din blogg, har följt den så länge jag kan minnas! Men måste få fråga dig, vad heter din text stil i inläggen? och samma den som du har i rubriken? 🙂 KRAMIS!

 3. Evelina skriver:

  Såå fint du skriver !

 4. Ida skriver:

  Hej!
  Så otroligt fin body med texten lillebror! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..