Dagens mama

Premiäranvädning av mitt nya köp, ett amningsplagg från Boob. Jag hade inget sådant med Mayia, funkade helt okej men inte det mest praktiska och BH:ar och tröjor tog ju stryk av att behöva dras ned varje gång som tutten skulle fram. Nej, denna gången är det bekvämt och behändigt som gäller och jag gillar verkligen Boob, som jag tycker gör de enda amningsplaggen som inte ser tantiga och bara skit-tråkiga ut. Denna blusen till exempel, söt med puffärm och volangliknande söm i halsringningen och under bysten vid ”amningsomlotten”. Perfekt att ha när man är gravid också då den är lite utställd. Samtidigt som jag beställde blusen köpte jag en enkel topp och en klänning från samma märke, får se vilket/vilka av plaggen som får följa med i BB-väskan. Jeansen såg ni igår, Circle of Trust. Skorna är från Sixty Seven och västen från Zara. Nu ska vi äta!

 1. Hanna skriver:

  Vad fin du är!

 2. E skriver:

  Vad fin du är Stina, verkligen. Syns att du verkligen trivs med en bebbe i magen, du strålar <3

 3. Jessica skriver:

  Oj, så fin du är!:)

 4. Sandra skriver:

  Såå fin <3

  Kram och hoppas att ni får en fin helg!

 5. Jennie skriver:

  Hej! Så duktig i inspirerade du är! Jag fotar själv en del och blir så nyfiken på hur du retuscherar dina bilder för att få den ”vintage”/mjuka känslan. Hade varit så kul att få ta del av lite tips!

  Med vänlig hälsning,
  Jennie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..