Besök hos barnmorskan vecka 36

Sf-mått: 30 cm, blodvärde: 137, blodtryck: 135/75 och *dundundundun*… lille är fixerad! Jag vet att en fixering inte behöver betyda att förlossning är nära som i nära men ett tecken på att vi närmar oss mål är det minsann. Och han kan ju faktiskt komma snart! På söndag går jag in i vecka 37 och då anses bebisen vara fullgången, eller är det vecka 38? Alla räknar så olika. Vi pratar om att kanske ställa upp spjälsängen ikväll, mys. Jag har köpt världens finaste sängkläder med spjälskydd som passar till, behöver få greja lite för att få in i min hjärna att detta faktiskt händer.

Jag och magen i vecka 36. Charlie kom visst med på ett hörn också, den gubben fyllde 50 i maj. Haha. Människoår räknat!

Mina Circle of Trust-jeans går fortfarande på, syns inte att de egentligen ska vara lite loose va? Det är nämligen ”boyfriend fit” på dessa. Not anymore! Hehe. Blusen med spets upptill kommer från Zara, koftan från MQ och skorna från Bianco.

  1. Lina skriver:

    Vad fin du är:) INte långt kvar. Lycka till !!!!

  2. Vad du är vacker 🙂 Jag önskar att du fortfarande vill fotografera gravida när det nu blir dags för mig! :)) Du tar så otroligt fina foton 🙂

  3. Vi går alltså in i samma vecka, på samma dag och ska båda få en grabb.. Coolt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..