Home sweet home

Trevlig respons på bilderna nedan, uppskattar verkligen den goda tonen även när det ges konstruktiv kritik. Tack för det! Jag har två plåtningar planerade för denna vecka, så himla roligt. Fortsätt maila mig om ni är intresserade.

Jag vill hemskt gärna fota gravidmagar! Eller ännu hellre, ta med mig kameran ända in i förlossningsrummet. Det är något som både jag och min syster Malin (som liksom jag är utbildad doula med stort fotointresse) drömmer om att få göra. När man föder är kameran det sista man ska behöva tänka på, samtidigt som dagen när bebis tar sitt allra första andetag är en dag som jag tror att de flesta av oss vill minnas, på fler än ett sätt. I dimman av förväntan, onda värkar och adrenalin är det dock många detaljer som blir suddiga – hur din älskade höll din hand genom en värk, ditt ansikte när du fick ditt barn i dina armar för första gången, alla blickar, känslor, ögonblick…
Tänk att få den kärleken i ett album! Ovärderligt och så vackert.

Om det är någon i Malmö som skulle kunna tänka sig att låta en diskret och respektfull ”fotograf” närvara i rummet så ställer jag gärna upp, helt utan kostnad. Min syster också, hon finns i Vara och har möjlighet att doula/förlossningsfotografera på KSS och NÄL. För många är det nog främmande att ha någon okänd med sig på rummet, men ägna det en tanke och känn lite på det. Kanske är det värt det?

Nu ska jag göra min lilla familj sällskap i renbäddad säng.
Vi är hemma igen och det känns himla skönt!

Keri Duckett Photography.

 1. Hannele skriver:

  Haha..jag diggar barnens min på bilden ^^
  Vart är jag? äre så här ljust i världen?

  Men självklart så är bilden jättefin också ^^

 2. Dennise skriver:

  Synd att man inte bodde i malmö, hade varit underbart att få ha med dig på förlossningen och ta vackra bilder. Kram

 3. Oh. Synd du finns i Malmö annars hade jag velat ha med dig nästa gång det är dags! 🙁

 4. carro skriver:

  Gud vilken underbar idé 😀
  Vi planerar syskon 2014 hehe, ska ha dig i tankarna då ;P
  Kommer föda i Lund så det blir perfekt!

 5. Helene skriver:

  Hej Stina,

  jag är gravid i v35 (beräknad födelse 30/9), och bor i Malmötrakterna. Jag skulle hemskt gärna vilja ha några fina bilder på min mage, vore himla kul! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..