Titta så fint!

Längtar!

 1. Anna skriver:

  Vilken härlig video , satt och grät igenom hela 🙂 Vad lugnt och stilla det var snär jag blir mamma någon dag om nu har den turen.

  Då önskar jag verkligen jag får en sån stilla förlossning där man tar allt med lugn och ro ingen stress inga barnmorskor doktorer som springer hit och ditt.

  Tack för att du dela med dig av den fina videon.

 2. Linnéa skriver:

  åh vet nån vad låtarna i videon heter?!

 3. Ååå så vackert!! Längtar redan efter att baka en liten bebis nummer tre 🙂 Jag har en son på 23månader och en dotter på 7månader <3 första förlossningen va snabb men fruktansvärd, blev utsatt för birth rape som (fina Xana gav mig namnet på det). Men med dottern va förlossningen underbar och naturlig och kroppen fick sköta sitt <3 1tim och 15minuter tog det från första värken och vi hade tur som råkade befinna oss på sjukhuset när vattnet gick, 3 tim innan prinsessan kom till värden <3 !!

 4. Maddy skriver:

  Men åh…det här fick mig att störtböla. JAg vill också. Hoppas jag får den chansen en gång till..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..