Tiiimber!

Här hemma delar vi under inga omständigheter lypsyl med varandra (fråga mig inte varför, ömsesidig bacillskräck som inte tycks gälla vid pussar :P, eller nåt). Vi har alltså varsitt. Nu är det dock så att mitt har varit slut alternativt på språng under en tid och som vi alla vet har nöden ingen lag, och meningen var ju att jag bara skulle tjuva lite lite lite. Det sulle inte ena mänska märka, tänkte jag, och hyvlade av en yttepyttestrimma längst ned. Ja, och sedan har det bara fortsatt. Nästa gång han vrider upp stiftet är det änna läge att sticka fram näsan och skrika tiiiiiiiiimber! Tänk så förvånad min käre sambo ska bli då, hihihi.

  1. Det är något visst med lypsyl. Jag delar ALDRIG det heller med NÅGON. Men har inga problem med att dricka ur min sambos glas, smaka på hans mat med hans gaffel mm. Men lypsyl. Nej skaffa ett eget haha 😛

  2. Sari skriver:

    Kan dela med mig om någon i familjen ber mig EXTRA snällt, aldrig annars 😉

  3. Mia skriver:

    Hahahahah!!!! Vi delar inte heller på sånt 😛

  4. Alina skriver:

    Haha! Väldigt bra och diskret gjort! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..