ljuvali-bloppis

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Ville bara säga att jag har uppdaterat ljuvali-bloppisen med fler fynd, bland annat den fina stjärnlyktan i fattigmanssilver samt en underbar quilt med blommor och spets. Maila gärna vid intresse!

 1. Ulrika skriver:

  Tack och lov att det fiinns människor som dig! Jag blev så glad då jag läste ditt inlägg, håller med dig till hundra procent i allt du skrev om amning. Ta och fortsätt i samma stil! Skit i de som häver ur sig allt möjligt om att du gör fel. Ingen kan säga vad som är rätt utan just den mamman som har befunnit sig i den situationen. Jag tycker ni verkar göra ett bra jobb!

  Ha de bra 🙂

 2. erika skriver:

  DU är helt underbart. Jag blev så jätteglad över att läsa detta. Det har känts som att jag är ensam om att vilja och tycka om att amma. Min son är ett halvår och jag vill amma minst tills han är ett år. DU har gjort min kväll. Stor kram till dig!

 3. Stina skriver:

  Hej jag mailade också en beställning två el tre ggr men fick aldrig nåt svar.. Tråkigt. Får leta reda på de sakerna nån annanstans.

 4. Vilket fantastiskt klokt inlägg. Just det där om ”behöver inte…” gav mig en liten aha-upplevelse. Tack! Med en liten dotter på tre månader och en amning som fungerar kanon är det intressant att få läsa om andras val och bakomliggande resonemang för att själv finna en väg som passar oss – en väg som jag över huvud taget inte kan förstå att någon annan tror sig ha rätt att uttrycka sina åsikter kring.

  Tack för att du vill dela med dig och gör det på ett så snyggt och tydligt sätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..