Inte lätt att vara djurvän ibland

Ville bara kika in och säga god morgon, uppe tidigt. Det ser ut att bli en strålande fin dag! Jag var ute med Charlie nyss och solen värmde skönt samtidigt som luften kändes sådär kylig och härligt frisk så som den brukar göra när sommaren ska till att räcka över stafettpinnen till hösten. Just det! Jag måste berätta om en ”rolig” sak som hände igår, haha. Jag sitter på cykeln på väg hem från affären, lite i min egna värld när jag svävar fram. Jag blickar ned mot vägen och får syn på en liten snigel strax framför hjulet, väjer hastigt, sladdar i gruset och skrapar upp ena knät. Allt för denna snigel! Jag fnissade för mig själv när jag reste mig upp och borstade av mina byxor, så typiskt mig. Hon klarade sig iallafall. Tror jag. Och jag med…

 1. Mysdags skriver:

  Haha, så gör jag också 😀

 2. boosse skriver:

  Känner igen mig! Det är inte lätt när trottoaren är full av små sniglar så ska man väja med barnvagnen för att inte köra över dem samtidigt som man måste hålla koll vid ens fötter så man inte trampar på dem. Vilket pyssel, men värt 🙂

 3. Frida skriver:

  Jag är ganska likadan där Stina. De små djuren kan ju inte hjälpa att just där de går ska vi komma farande. Därför måste vi hjälpa de små djuren så att de inte far illa 🙂

 4. molly skriver:

  Haha ojdå 😉

 5. Johanna skriver:

  Hade inte ni två hundar förut? vad hände med Bianca?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..