Oroa er inte för Hasse!

Jag har fått arga mail angående Hasse. ”Det är lag på att att marsvin ska vara minst två för annars blir de deprimerade. Hoppas dina syskonsbarns föräldrar vet om detta och att stackars Hasse slipper leva ensam. Vissa människor borde fan inte få skaffa djur!!”.

Nu är det ju så att stackars Hasse faktiskt har en marsvinskompis. Bruno heter han. När vi ändå är inne på lagar, vad sägs om att införa blogglagen ”läs inlägget och kommentarerna innan du själv kommenterar”?

 1. ehmm skriver:

  det är numera lag på att ha marsvin i par

  ”1§ Gnagare, utom guldhamtrar, skall hållas i par, av samma eller motsatt kön eller grupp.
  Dessa föreskrifter har tom sista juni endast gällt som allmänna råd…men from 1 juli blev det en föreskrift.”

 2. Det är konstigt att vissa väljer att vara så spydiga när de kommenterar.

 3. Lina skriver:

  Jag hade ett marsvin som levde ensamt, hon var världens mest sociala och lyckliga lilla djur som alltid fick hänga med och vara ute. Tro mig hon dog inte deprimerad. Hon dog med ett leende på läpparna 🙂

 4. jag hade ett marsvin som levde i 8 år, hon var ensam. eller ensam o ensam hon hade ju mig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..