Fluff.

Min lilla har roat sig med att pilla loss viktiga tangenter ikväll så det är knappt att det går att skriva men jag försöker ändå. Bloggen blir lidande i dessa tider, mycket att göra och vädret är ju fint, men hoppas på att kunna ta igen det längre fram. Charlie fick sig i alla fall ett lyxigt bad idag inklusive föning, borstning och kloklippning. Nu är han så snygg så, riktigt fluffig och go.

  1. Åhhh så fluffig och go blir min Billy också när han är nybadad. Love it 🙂

  2. Jag saknar Bianca i bloggen? Vart har hon tagit vägen? :/

  3. Tommy skriver:

    Är jag blind eller har du en webbshop? Kommer det finnas butik längre fram med i Malmö?

  4. Jag vill absolut inte låta negativ nu, men man sätter aldrig punkt efter meningar/ord när det gäller rubriker. Men annars har du den bästa bloggen 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..