110706.

Idag tog vi emot en mindre leverans till butiken, hihi. Så himla roligt! Jag hoppas och tror att ni kommer tycka om dessa pärlor lika mycket som jag gör. Det är enormt mycket arbete, mer än jag någonsin kunnat drömma om och utan Bobbys hjälp hade det nog aldrig gått. Inte just nu iallafall. Vi bor i lägenhet, har en sjövild 2-åring som är både högt och lågt tillsammans med lager, packmaterial och emballage. Ni kan ju tänka er kaoset som blir. Men vi antar utmaningen! Det är fantastiskt roligt, speciellt när man efter ett tag märker att man faktiskt lär sig något. Det är fasen inte omöjligt, inte ens för en idiot som jag, haha.

 1. Lindha skriver:

  Åh vilken fluffig liten söt’en!! 🙂
  Underbar blogg du har, och jag är mäkta nyfiken på vad du och Josefin har kokat ihop! 🙂
  Lycka till med allt!!!

  Jag är själv igång och startar eget, i slutet av augusti så slår jag upp portarna till min klädbutik. Det bästa jag någonsin gjort!

  Kram fina du!

 2. Du är så duktig Stina! Jag har följt dig sen innan du tog studenten och det är så härligt att följa dig och ditt liv!

 3. Ser verkligen fram emot alla fina grejer 🙂 Lär nog vara svårt att hålla fingrarna i styr så man inte klickar hem allt ! Lycka till 🙂

 4. tankar skriver:

  Tycker att du ska döpa den till StinaLeeving (stinaliving) el StinaLeeva o bo eller något i den stilen. Om du inte kommit påett namn än så sno gärna något av förslagen ;P

 5. Lena skriver:

  Kämpa på Stina! Har du en egen butik?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..