Välkommen till världen, Leah!

Vad roligt att ni gillade vår knasiga familj i animerad form, haha. Var det någon som var uppmärksam och lade märke till vilken blogg jag satt och läste? Om efterfrågan finns är det mycket möjligt att det kommer en uppföljning längre fram.

Nåväl. Min dag började bra med en cykeltur till bageriet. Var sjukt sugen på frukost redan när jag lade mig igårkväll, haha, så därför fick det bli en riktig mysfrukost med två olika sorters bröd och massa pålägg – ost, oliver, mimosasallad, kokt medwurst, sylter, mums. En repris på det snarast tack! Om jag skrev att dagen började bra fortsatte den bättre när jag fick ett efterlängtat samtal från min vän, Dina. En liten flicka är född! Välkommen till världen, Leah. Snart kommer tant Stina och snosar dig i håret.

 1. Marija skriver:

  Hejsan. Dina bilder är helt underbara! Kan du visa hur du får till den fina ljusa/rosa tonen? Jag har försökt hitta bra tips på internet men hittar inget bra! Alltså, jag vill att mina bilder ska se lite gammeldags ut.. haha hoppas du tar tid och visar!

 2. Katja skriver:

  Men ååh så gott det ser ut!
  Perfekt start på dagen! 🙂

 3. Linda skriver:

  Tack för en jätte mysig blogg! Jag skulle också vilja ha receptet på pannkisarna , lät sååå smarriga! Kram

 4. Frukost är det underbaraste målet på dagen! Speciellt om man har tid att sitta ner och bara njuta! Såg mycket gott ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..