Mayia gör entré

[ts_video_309_133076]

Sanningen om håret

 1. Åh va underbart. Vilken bustjej, hur har du gjort videon ? Vore tacksam för svar på min blogg så jag inte missar svaret. Kram fina du

 2. Eva skriver:

  haha va kul. busig tjej =)

 3. Jilina skriver:

  HAHAHAHA så underbart!!

 4. Kajsa skriver:

  Snälla snälla sluta använd Tailsweeps videotjänst 🙁 Den funkar jättedåligt och det är så många som inte ens kan se filmerna! Jag kan inte se filmerna hemifrån utan måste skriva från min jobbdator. Jag antar att du använder den för att man kan få annonser på den? (jag harett gammalt tailsweepkonto men ingen blogg längre men kontot är kvar…) finns det ingen annan tjänst du kan använda för det istället? Kan man få annonser på YouTube? Jag harsett att vissa har det! Finns det något annat bra alternativ som funkar annars? För Tailsweeps video funkar A S D Å L I G T och jag vill kunna se dina filmer <3

  Jag är säker på att dina andra läsare håller med.

 5. boosse skriver:

  Var det mayia som vaxade sin far? haha sicken busing!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..