Blommor och bin

Uff! Klockan är tre och jag sitter framför datorn, fler som har svårt att slita sig? Aja, tänkte ”bara” uppdatera lite snabbt. Orkade inte fixa middag idag så det fick bli ett besök på lokala pizzerian. Självklart beställde jag min favorit. Gyros med stark och mild sås, sallad, gurka och tomat. Mums! På vägen hem mötte vi en 12-veckors chihuahuavalp, yttepytteliten och dessutom i den vackraste färgen, chocolate and tan. Åh så fin hon var! Jag hade glömt hur små de faktiskt är, när vi hämtade Bianca var hon inte större än min hand. Minns ni det? Galet! Hur som helst blev jag så hänförd att jag helt missade att fota men bjuder på några pizza- och blombilder istället. Inte så jättekul kanske men bättre än inget och jag gillar bilden med blommorna och biet. Någon som vet vad dessa blommor heter? Älskar färgen!

 1. Ellen skriver:

  Dom heter bellys alla andra som skriver har fel

 2. emmali skriver:

  Stina, eller någon i kommentarsfältet! Alla har nog sett att alla Stina´s bilder är redigerade, alltså färgerna. Men jag undrar, vad är det du ändrar, och i vilket program gör du det? 🙂

  Skulle vara jättetacksam för svar, är så himla fint!

 3. Katja skriver:

  Åh så mysigt med valp, dom är så små o puttenuttiga! Mums med pizza! 🙂

 4. Linda skriver:

  Hej stina, får jag fråga vad du jobbar med utöver bloggen för din mammaledighet är väll slut för längesen? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..