Thank god för fläkten!

Jag är trött och har ont i huvudet, antagligen på grund av värmen och det faktum att man känner sig som en grillad/kokt korv i min lägenhet som blir som ett växthus när solen skiner. Fruktansvärt jobbigt, om jag får lov att klaga. Och det får jag! Men nu mina vänner, nu har jag äntligen köpt mig ena bordsfläkt. 169 riksdaler på Biltema. Yey! Jag ligger som en strandad höggravid här i soffan med fötterna skönt upplagda på glasbordet och bara njuter av att kunna andas normalt igen. Jag känner vinden i mitt hååår raj-di-daj-daj-daj-daa-daj-di-dejj-daj-di-daaa… Trevlig fredagskväll!

 1. Tyra skriver:

  Lin: hhahahahaha, Njeee jag tror väl inte de :p men vill bara höra henne säga att hon skojade snart! Blir ju nyfiken! Men vet ju faktiskt aldrig haha!

 2. emma skriver:

  är du gravid med barn nummer 2? I såna fall grattis

 3. Lin skriver:

  Tyra: Hahah tror du verkligen att det är stinas hår??? hahahaha….

 4. var detta ditt sätt att komma ut som gravid? 😉 hihi. Om du är gravid, stort grattis i såfall och all lycka!

  Fläkt hade jag inte kunnat leva utan på sommaren 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..