Äter smarriga rester från igår och samlar mod inför mitt livs första vaxning, haha. Hjälp! Har sparat ut håret på benen i flera veckor nu så det finns lite att ta på om man säger så. Jag återkommer med resultat!

  1. Hej Stina!
    Snälla snälla berätta för mig var du har köpt ditt fina vita matrumsmöblemang?! Ska flytta hemifrån för första gången nu om någon månad. Jag älskar verkligen din stil, snälla hjälp mig och berätta var du har köpt det 🙂
    Ha det bra

  2. Anna skriver:

    Jag har gjort detsamma, sparat ut i veckor och igår, dan före dan före studenten skulle det vaxas! men jisses vad jag misslyckades… Så jag åkte och köpte en epilator i stället, ont gör det, men det var betydligt enklare! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..