Att bryta invanda mönster

Undrar hur många dagar det ska behöva ta innan jag fattar att jag inte ska logga in på blogg.se, haha. Kommer på mig själv med att göra just detta hela tiden, vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på hur många år och dagar jag har gjort samma procedur. Annars känns det över förväntan, trodde aldrig att jag skulle förstå ett jota av nya verktyget när jag först fick se det men joho då, det går ju finemang det här. Titta, lyckades till och med få med en bild, haha. Härligt att det funkar för er också, att det ser ut som det ska och att ni kan kommentera utan problem.

 1. Elin skriver:

  Du borde uppdatera lite oftare.. Ser nästan inga inlägg alls nu för tiden 🙁

 2. Jennie skriver:

  Alltså vad har hänt med Bianca? Snälla svara för har följt din blogg förut men missade en stund sen för ett tag sen då jag började läsa igen skriver du aldrig om henne så funderar lite vad du gjort av henne? Kram

 3. Varför gör alla stora bloggare om sina ”adresser” till .se eller .com? Är det pga av det blir något slags ”företag” eller? haha fattar inte

 4. linkan skriver:

  Usch nu fick jag värsta klumpen i magen. Man kan inte gå bak i arkivet här längre, bara till typ mars 2009, snälla säg att man kommer kunna se längre bak än så ? :'( Jag går in dagligen bak i arkivet, snälla Stina 🙁 Vill kunna se första inlägget nånsin osv !

 5. WISSAL skriver:

  men gud vad fin blogg du har! Ser fram emot att läsa den flera gånger… Läs gärna min om du vill ,kram/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..