Den ena sidan av sängen.

Jag trodde att jag hade lärt mig att inte sova på den där sidan av sängen,
mina trötta ögon fick mig att glömma. Jobbig natt!

Det är något med den sidan, vad vet jag inte men alltid när jag faller i sömn där så drömmer jag riktigt otäckt och då menar jag verkligen otäckt. Det slår liksom aldrig fel. Känslan är inte som i andra drömmar utan mer verklig och ibland kusligt medveten. Många gånger kommer jag på mig själv i drömmen och tänker ”nej nej nej, inte igen..” Samtidigt som jag använder varenda liten muskel i min kropp för att skrika, röra mig eller åtminstone få upp ögonen men inget händer och jag är som paralyserad – vidrigt. Till slut vaknar jag och om jag mot förmodan skulle råka somna igen (på den sidan då) så fortsätter mardrömmen alltid där den slutade.
Är det inte drömmar så är det konstiga flygfän i taket, fullt synliga men omöjliga att nå.
Ett fenomen som inträffar mellan vaket tillstånd och sömn sägs det, men jag vet inte. 

Vad
är det med den ena sidan av sängen?

På tal om drömmar, berättade jag att jag drömmer i lager nu också?
Haha, någon ser för mycket film.

 1. Anna skriver:

  Cassandra: och om du hade vetat något om det hade du vetat att det inte finns något som heter "vetenskapligt bevisat". Du får gärna visa mig källan till det där.

  …fast det behövs egentligen inte för det är väldigt lätt att se att det är en pseudovetenskap utan någon som helst vetenskaplig grund. Förstår inte hur så många kan vara så illa funtade att de tror på currykors?!

  Fast nu skriver jag lite för elakt, förlåt om det låter så skarpt. Det gör bara lite ont att se att så många inte har någon som helst vetenskaplig bas till vad de tror. Om du läser på lite ser du nog att currykors är väldigt osannolika. Och om man ska prata mer specifikt om det här inlägget som Stina skrev, att sömnparalys är den bättre och logiska förklaringen 🙂

 2. Elin skriver:

  Vad fin du är!

 3. Kattis skriver:

  Usch, sådär brukar jag också ha…fast innan jag somnar. Det blir liksom som att man ser igenom ögonlocken, brukar alltid sedan komma en skugga som gör mig så fruktansvärt rädd och då vaknar jag gudskelov. Kan dock hända flera gånger innan jag somnar. Drömmer också VÄLDIGT livliga drömmar och har därför fått problem med att sova tack vare det. Är så rädd för vad nästa natts drömmar ska innehålla.

  Det där med lager har jag också, jag tror liksom i drömmen att jag har vaknat men så är det en annan dröm egentligen…och så kan det hålla på flera gånger. Sjukt knäppt. Det värsta är dock de där drömmarna som jag tror är verkliga och minns att "detta har jag jag ju drömt", men jag har egentligen inte det. Och så ska jag åstadkomma samma sak som jag gjorde i drömmen, helt omöjliga självmordsuppdrag…t.ex bryta mig ut när jag är fången i en byggnad osv. Jätteläskigt, för när jag tror att det är verkligt så fungerar jag ju verkligt…och inte kan jag skjuta med pistol, svinga ett svärd, slå ner två meters snubbar och överleva av en kula i huvudet som man annars klarar rätt bra i drömmar 😛

 4. CARRO L skriver:

  HEJ!
  Jag har läst skönhet och hälsa i 3 år och vi har lärt oss massa grejer. Men om vi kommer till de jag vill berätta så är det att vi lär oss om de olika stilarna och jag ser DIREKT att du är ROMANTISK i din stil. Väldigt fin och vacker!

 5. Lotta skriver:

  Åh fy. Såna drömmar där man blir helt paralyserad hade jag också en period. Nu har jag 'peppar peppar' inte haft dom på ett tag. Jag minns att jag brukade drömma/tänka att vaknar jag inte nu så dör jag.
  Så sjukt läskigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..