Ester Elenora

Jag har köpt en helt underbar sjal från Ester Elenora. Den är stor och mysig med äkta vintagekänsla. Jag älskar kabelstickat, blommor och spets och här får jag verkligen allt i ett. Höstfavorit! Problemet med hur dessa vackra kreationer ska knytas/viras runt halsen på bästa sätt kvarstår dock, haha.

Vet ni? Jag började faktiskt skriva på boken sent igår kväll. Det är inte helt lätt att få tiden att räcka till när man nästan jämt har en busig ettåring hängades i hasorna men jag har lovat mig själv att inte skylla på det. Allt går om man vill och jag vill! Jag skrev ytterligare några A4-sidor idag när Mayia sov middag och det känns som att detta kommer bli en tuff men samtidigt fantastisk resa på många sätt. Det är oerhört känslosamt att riva upp gamla sår och jag har redan fällt några tårar, om det någonsin blir till en färdig bok för alla er att ta del av kan ju som sagt bara framtiden utvisa men oavsett vad så är det en vinst för mig. Tack för er stöttning, ni är bäst.

 1. Åh vilken fin sjal! Love it!

  Du är grym på att skriva Stina, keep up the good work!!

 2. Sofie skriver:

  Du är underbart duktig på att skriva texter Stina. Du fångar verkligens ens uppmärksamhet och intresse på en gång och man blir verkligen fångad. Fortsätt med det du gör och lycka till med din bok!

 3. Tessan skriver:

  Vilken underbart mysig sjal! Vill ju ha den själv ;0). En väldigt trevlig blogg, så hittar kommer jag igen. Länkar hit o hoppas det är okey?

  KRAM

 4. j skriver:

  Åh, älskar jackan:-)!,vart har du hittat denna skönhet?

 5. hanna skriver:

  åh vad fin sjal! Jättefint tillsammans. Stina jag tror det är nyttigt för dig att skriva ändå, och ibland kan det vara bra att få gråta ut lite… fortsätt med det du gör, du är så bra 🙂 kramar från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..