Butterfly from outer space

För några dagar sedan hade vi filmkväll, tittade på The Fourt Kind. Jag som inte är så värst förtjust i scifirysare tyckte väl inte att den var någon större hit även om den lämnade mig lite fundersam – Ni vet hur knäpp man blir när man börjar tänka på universum, hur oändligt stort allt är och hur små vi är jämförelse? Hittills har vi bara rest till vår granne månen, det tog oss tre dygn. Med samma hastighet skulle det ta miljoner år att nå den närmaste stjärnan. Är vi verkligen de enda här, eller finns det något/någon mer där ute?

När vi skulle lägga oss den kvällen satt det en liten alien på sovrumsfönstret. Hmm.

The butterfly from outer space. Allvarligt nu, har ni sett en sådan förut? Är det en mal? Huvudet, benen och tentaklerna såg ut att vara självlysande. Stor var den också!

  1. Jag såg en sådan i somras. 🙂 Eller två, de var inne i vår stuga på landet. Fotade också 😉

  2. mawe skriver:

    Haha! Försök då tänka på det faktum att Universum är oändligt. någonting som den mänskliga hjärnan inte är kapabel att acceptera. Vi är så vana vid begränsningar att det inte går ihop sig. Begränsningar som denna kommentarsruta, denna datorskärm, rummet man är i, i huset, i samhället, i kommunen, i länet, i landet, i världsdelen, på denna planet i denna galax i självaste universum. Helsjukt. VAD FINNS UTANFÖR DEN SVARTA PÅSEN MED STJÄRNOR?!

    sorry, jag fick ett litet flipp där.. Men förstår du vad jag menar? Haha

  3. Emma skriver:

    Vi hade faktiskt en precis likadan hemma i Göteborg för några veckor sedan! Hel galen ser den ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..