Nya chinos in action

I veckan gjorde jag slag i saken och rensade ur min garderob, på riktigt. Ni förstår, jag lider av någon form av obotlig separationsångest vilket gör att jag omöjligtvis kan slänga kläder bara sådär. Plaggen kan alltid bäras någon gång, vid något tillfälle och ”det där neonfärgade linnet blir säkert riktigt snyggt till brännan i sommar…” Probably not, eftersom det legat där och samlat damm i några år nu. Nej, så nu slängde jag bara ned skiten snabbt som tusan i kassar och körde iväg det till Myrorna, med undantag för ett fåtal plagg. En urtvättad gammal bh till exempel som sambon var på väg att slänga i soporna – Neeej, skrek jag! Med hysterisk röst. Det var ju den jag hade på mig när Mayia föddes, den måste vi ju bara spara! En smärre känslostorm drog över oss och bh:n ligger numer i minneslådan, haha. Hur som helst, det kändes riktigt bra när jag var klar, lite som en nystart. 

Jag fick ju lite härliga presentkort när jag fyllde år, bland annat ett på Junkyard som jag nu passat på att förbruka iom. deras fraktfria dagar. Med hjälp av det har jag nu byggt upp en helt ny basgarderob med användbara kläder som jag vet att jag trivs och känner mig fin i, till vardags.

Ovan har ni en helt ny outfit, seglarinspirerad. Skitfräsch! Kritvita sneakers från Fred Perry och en lite tajtare tjejchino från Dr denim. Modellen är grym och jag gillar att det är knappar vid bakfickorna, perfekt för oss plattrövar då det skapar någon slags illusion av rundare former. Eller så är det bara något jag fått för mig, jag vet inte, haha. Förutom dessa grejer blev det lite annat också, bland annat två par lee-jeans. För alltsammans betalade jag ynka 159 kronor, resten stod presentkorten för. Att jag känner mig förjäkla nöjd just nu behöver antagligen inte påpekas. Bättre bilder kommer, om så önskas.

Här ser ni skorna lite bättre. Det finns verkligen inget fräschare än nya vita sneakers men trots att jag envisas med att bara gå på asfalt så blir de sketna innan jag hinner blinka. Fungerande tips på hur man håller sina vita skor vita så länge som möjligt mottages tacksamt.

 1. Klaara skriver:

  Junkyard har mycket snygga saker, men har du kollat ridestore.se. De säljer också mycket snyggt streetwear mode!

 2. skriver:

  Såg att du hade beställt chinos från junkyard och nu undrar jag hur de är i stl om de e bara att beställa sin vanliga stl eller om de e nå annorlunda? Brukar ha 26 men blir ju så osäker hur de e i kvaliten! Hör gärna av dig till mig på min mail! Tack

 3. madde skriver:

  måste bara fråga om det stjärnmönstrade som sticker fram under vagnen, är det en filt? är på jakt efter en sådan till min bebis men hittar ej någonstans 🙁

 4. Spraya med impregneringsspray en gång i veckan. Och sudda ut fläckarna med en mockasten! Då kommer dom garanterat se som nya ut föralltid:)

 5. Vickan skriver:

  haha, jag är knäpp, för oftast skäms jag lite om jag köpt nya skor och dom lyser helt kritvita liksom.
  Då går jag nästan i skog och sånt bara för att fort få dom att se "normala" ut hahaha..

  Vet inte, men tror fler är så.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..