Dagens outfit


Byxor Lindex, tröja Zara, jacka Chicy, skor Dinsko

Hej ♥ 
Vilken underbar känsla det är att få bra respons på något man själv suttit och skrivit. Det liksom pirrar i hela kroppen, stort tack för era ord. Jag har läst och njutit av varenda kommentar.

Anledningen till varför jag inte har publicerat på några dagar är för att min mamma är här och hälsar på. Hon ringde i måndags och sa att hon tänkte ta bilen ned, lagom spontant med tanke på avståndet. Jag blev jätteglad, såklart. Så nu har vi haft fredagsmys flera dagar i rad, hihi. Igår var vi iväg på äventyr och idag har vi jagat utemöbler på IKEA och jysk men utan större framgång. Vill så gärna ha något till balkongen men det mesta är ju så himla dyrt. Hur som helst tänkte vi passa på nu medan moderkakan är här, de brukar ju kunna sånt där. Ikväll har vi ätit grillat kött med färskpotatis, gräddfil och sallad. Det har varit rena rama sommarvärmen här idag så det kunde inte ha passat bättre.


Två fina bilder från utflykten igår, ser ni öresundsbron? På andra sidan har ni Köpenhamn.

  1. du är så himla söt! 🙂

  2. elin skriver:

    ÅH DÄR BRUKAR JAG O POJKVÄNNEN VARA 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..