Blog Awards 2009

VETERANPRISET


Snart är det dags igen – Den 17:e oktober går Vecko Revyns årliga gala Blog Awards 2009 av stapeln och jag kan äntligen glatt berätta för er att jag är en av de nominerade. Likt Anna, Mia och Isabella ovan har jag chansen att kamma hem vinsten i fina kategorin Årets Veteran. Jag känner mig sannerligen hedrad och tycker det är enormt roligt att jag ens får möjligheten att komma dit. Hur det blir denna kväll, om jag kan närvara eller ej, får tiden och min lilla tös utvisa men skulle jag mot förmodan få flest röster och därmed vinna hade det vart så roligt att få gå upp där på scen, hämta mitt pris och samtidigt tacka alla er för den fantastiska tid som varit <3

Nedan kan ni rösta på era favoriter:
Vilka tycker ni borde vinna i de olika kategorierna?

 1. Elvira skriver:

  Vi ses där 🙂 (förhoppningsvis, om inte din lilla tös har något att säga till om! ;D)

 2. sara skriver:

  jag röstade på dig! du verkar vara en sån oerhört fin människa 🙂 sånt gör mig glad!

 3. malou skriver:

  Röstade på dig! Du är verkligen värd att vinna!

 4. Röstade på dig såklart! Gillar din blogg skarpt!

 5. jag röstade på dig som årets veteran och årets blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..