Hej bloggen!

Hoppas ni mår bra allesammans. Jag har vart ute större delen av dagen, njutit av den "sista värmeböljan" som tidningarna kallar det :p Kameran fick stanna hemma så inga bilder har jag att bjuda på heller, tänkte att jag nog skulle bespara er det för jag är verkligen suuuperdupermegasleten haha 😀 Äh skämt åsido, skönt med en kamerafri dag också om jag ska var ärlig.

Nu blir det soffmys här hemma, står i valet och kvalet om huruvida jag ska beställa den där höstiga västen eller inte. Som det ser ut nu finns de kvar i storlek M och L, har S vanligtvis men tror det blir super med Medium eftersom jag vill att den ska vara sådär bylsig och go. Aja, slänger in en bild sedan så får ni hjälpa mig. Fast i och för sig, då tar de väl slut innan jag hinner klicka hem någon haha, svårt det där.

Kram sålänge.
Vad har ni gjort idag förresten? Hänt nått kul hos er?

 1. skriver:

  Hej måste bara säga att det är så himla härligt att läsa din blogg(: den känns så personlig och inte alls överdriven (: inga personliga påhopp eller provocerande inlägg bara för att få läsare. You go girl !!!

 2. Hej stina! (:

  ville bara säga att jag blir väldigt glad av din blogg och jag tycker att du bloggar väldigt bra!
  ha de gott !

 3. Emma skriver:

  Jurtjyrkogården?

 4. idag har jag börjat skolan igen, 2:an på gymnasiet. det var riktigt kul att träffa alla klasskompisar igen! 🙂

 5. Malin. skriver:

  För mig har jag varit i skolan och så, vad har du djälv gjort då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..