Som frågan lyder…

För att själv besvara frågan kan jag kan ju säga att jag oftast hamnar i soffan nu för tiden, antingen med datorn i knät eller på mitt lilla sidobord som ni kan se på bilden ovan. Inte det mest ultimata direkt, varken för ryggen eller för tv-myset, som efter en tid med datorn i samma rum knappt vill existera – Åtminstone är det så för mig. I sommar ska jag få tummen ur och inreda mitt egna lilla "kontor", det blir toppen det! 🙂

 1. Mounia skriver:

  Helt klart i soffan, helst medans tvn är på 😀 Media junkie.

 2. Hej Stina! =) vad använder du för program när du görtexten så fint? =)

  othbloggen.blogg.se

  othbloggen.blogg.se

  othbloggen.blogg.se

 3. Julia skriver:

  För mig blir det i sängen eller vid matbordet 😉

 4. precis samma som du, i soffan med datan i knäna 😉

 5. på skrivbordet i mitt rum för där får jag vara ifred när jag bloggar 😛 även fast jag delar rum med brorsan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..